Brățară fitness M4

Nou

In plus, cu ajutorul bratarii inteligente, poti vedea in timp real progresul zilnic si rezultatele activitatilor tale printr-o singura atingere a ecranului!

Masurare puls Dual Light: Cu ajutorul noii tehnologii Dual Light, bratara obtine masuratori foarte precise a ritmului dumneavoastra cardiac.

Multi Sport: Ajuta deasemenea la precizia masuratorilor, bratara folosind astfel algoritmul perfect in functie de sportul practicat pentru a a efectua masuratori.

Control camera foto: Doar scuturati bratara si puteti face rapid o poza cu telefonul dumneavoastra.

Notificari: Bratara afiseaza pe ecran notificarile care vin din partea telefonului. Fie ca este vorba de apeluri, sms sau alte notificari din partea aplicatiilor, toate acestea sunt afisate pe ecran. La apeluri este afisat si contactul care va apeleaza bratara avertizand prin vibratii.

Usoara si comoda: Bratara cantareste doar 20 g astfel ca va fi aproape insesizabila la mana dumneavoastra. Sistemul de incarcare fara cablu va permite sa o incarcati oricand fara a fi nevoie sa tinei dupa dumneavoastra un cablu de incarcare.

Interfete multiple: Ecranul de inceput poate fi setat sa arate asa cum va doriti. Puteti selecta fatetele din galerie.

Prin portul Bluetooth, bratara se poate conecta la orice smartphone, astfel iti poti urmari activitatea fizica oriunde si oricand.

Bratara are o functie pentru memento activitate cu ajutorul careia puteti seta intervalul de timp dorit, iar bratara o sa va reaminteasca faptul ca trebuie sa faceti miscare.

Este dotata cu senzor pentru monitorizarea pulsului. Acesta este foarte util in timpul exercitiilor fizice.

Masoara si monitorizeaza functiile vitale si performantele, precum si numarul de pasi efectuati, distanta parcursa, caloriile arse, pulsul si sedentarismul.

Odata conectata cu smartphone-ul, bratara primeste notificari in timp real de la aplicatiile instalate pe telefonul mobil (retele de socializare, apeluri si mesaje).

 


Functii principale:   


Capacitate baterie: 105mAh   

Timp de incarcare: 2h

Autonomie stand-by: 6 zile    

Display: OLED 0.96 inch

Compatibilitate: Android 4.4 si iOS 8.0 si versiunile ulterioare

Monitorizarea pasilor efectuati (Pedometru)

Monitorizarea calitatii somnului

Alerta pentru apelurile,mesajele si notificarile receptionate pe smartphone

Controlul camerei foto: fotografiile pot fi realizate printr-un simplu click pe ecran

Monitorizarea ritmului cardiac

Monitorizare sedentarism

Monitorizarea numarului de calorii arse

Functie de alarma (sonor + vibratii)

43,00 RON 75,00 RON