Ochelari pentru condus, pentru zi si noapte HD Vision

#StamAcasa

Orbirile in trafic vor fi de domeniul trecutului!

Nu iti vei mai face niciodata probleme in trafic, indiferent daca e soare puternic, intuneric bezna sau ceilalti soferi te fixeaza cu faza lunga.

  • Protejeaza ochii

Relaxeaza ochii, maresc aria de vizbilitate si ii scapa pe soferi de pericolul provocat de luminile mult prea puternice.

Cresc vizibilitatea

Tehnologia de ultima generatie sporeste vizibilitatea pe timp de noapte, ceata, ploaie sau vreme nefavorabila.

Poarta-i ziua sau noaptea

Ochelarii pentru condus sunt perfecti pentru condusul pe atat pe timpul noptii cat si pe timp de zi.

Vizibilitatea scazuta in trafic este una din principalele cauze de producere a accidentelor rutiere, in special noaptea. Fie ca e ceata, ploaie deasa, ninsoare sau soare puternic, ochii sunt supusi unui efort fantastic in timpul condusului pe vreme potrivnica. Riscurile sunt foarte mari

Soferii care nu au grija de ochii lor in timpul condusului sunt predispusi la accidente rutiere din cauza lipsei vizbilitatii si a pierderii usoare a concentrarii. Ochelarii pentru Condus relaxeaza ochii, maresc aria de vizbilitate si ii scapa pe soferi de pericolul provocat de luminile mult prea puternice.

Nu iti vei mai face niciodata probleme in trafic, indiferent daca e soare puternic, intuneric bezna sau ceilalti soferi te fixeaza cu faza lunga. Orbirile in trafic vor fi de domeniul trecutului cu Ochelarii pentru condus!

25,00 RON 30,00 RON